Jajka sadzone, fasolka w pomidorowym sosie, biała kiełbaska, bekon, pomidor, tosty,
herbata lub kawa do wyboru
Jajka sadzone, fasolka w pomidorowym sosie, biała kiełbaska, bekon, pomidor, tosty,
herbata lub kawa do wyboru
Jajecznica na boczku, szynka, masło, pomidor, ogórek, pieczywo, herbata lub kawa do wyboru
Jogurt naturalny z musli, sałatka owocowa, pieczywo chrupkie, sok ze świeżych pomarańczy
Camembert zapiekany w piecu, podany na sałacie lodowej z vinegret i grzanką
Wyśmienita sałata lodowa z dodatkiem pomidorów, zielonych ogórków, groszku,
kukurydzy oraz grilowanym kurczakiem, dresingiem ze świeżych ziół.
Sałata lodowa z rukolą, grillowanym osypkiem, pomidorkami
koktajlowymi, żurawiną, z sosem balsamiczno żurawinowym
Sałata lodowa, rucola, ser pleśniowy, orzechy włoskie, winogrona,
mozarella, sos balsamiczno-malinowy.
Kwaśnica - góralska zupa na wędzonych żeberkach
Żurek po staropolsku podany w chlebie
Rosół domowy z makaronem
Soczysta grilowana pierś z kurczaka, opiekane ziemniaki w ziołach, sałata.
Schab grilowany z pieczarką, opiekane ziemniaki w ziołach z sałatą
Stek z polędwicy z sosem z zielonego pieprzu, opiekane ziemniaczki w ziołach, sałatka
Sałata lodowa z sosem vinegret, świeże warzywa sezonowe.
Żeberka w sosie śliwkowo-pikantnym, opiekane ziemniaki, sałata
Pstrąg z masełkiem ziołowym, opiekane ziemniaki w ziołach, sałata.
Golonka pieczona w piwie i cebuli na kapuście zasmażanej z pieczonymi ziemniakami w ziołach.
Penne z kurczakiem i pieczarkami w sosie śmietanowowym
Tagliatelle z cebulą, czosnkiem, bazylią, parmezanem, rukolą w sosie pomidorowym
Spaghetti z krewetkami, pomidorkami koktajlowymi, liściem limonki, tabasco w sosie słodkim chili
Danie zapiekane w naczyniu glinianym, w piecu w temperaturze 300 stopni.
Składniki:Opiekane ziemniaki, kiełbasa, boczek, ogórek kiszony, cebula, jajko, ser, podlane śmietanką
Danie zapiekane w naczyniu glinianym, w piecu temp. 300 stopni.
Składniki:Opiekane ziemniaki, pomidor, marchewka, mix warzyw, ser, podlane śmietanką
Danie zapiekane w piecu. Składniki: opiekane ziemniaki, pomidor, pieczarki, kurczak, szpinak; podlane śmietanką
Lody czekoladowe z polewą malinową i bitą śmietaną
Aromatyczne ciasto czekoladowe z marmoladą
Lody truskawkowo śmietankowe z polewą czekoladową i bitą śmietaną
Grilowany oscypek z żurawiną, podany na sałacie lodowej z tostem
Medaliony wołowe w sosie, kluseczki włoskie gnocchi, sałata lodowa z warzywami polana sosem vinegret.
© Copyright 2012 Pub Podkowa. All Rights Reserved. Realizacja: Centrum Projektowe ODT
Polecamy fotografie: fotolaba.pl Polecamy przewodników po Krakowie http://krakow-przewodnik.com.pl/